A zászlók elengedhetetlen kellékei az állami és településeket érintő eseményeknek, megemlékezéseknek, avató ünnepségeknek. A legutóbb egy Murakeresztúron telepített fából készült fénykereszt és tér avatásán is kiemelt szerepet kaptak a zászlók. A szervezők nem bízták a véletlenre az ünnepség sikerét, ezért Poliform zászlók és zászlórudak mellett döntöttek.>>>

Amikor elkerülhetetlen a nemzeti zászló cseréje

A Poliform zászlók, Murakeresztúr katolikus egyházközsége és a horvát nemzetiségi önkormányzat több forrásból finanszírozott avató ünnepségére készültek, amit a hajdani murakeresztúri Szent Kereszt bencés apátság első írásos említésének 800. évfordulójának emlékére tartottak a határ menti településen.

Az ünnepélyes avató szentmisével egybekötött eseményre a murakeresztúri Szent Kereszt felmagasztalása templom előtti téren került sor 2021. november 3-án.

Az ünnepség helyszínén három, 12 méter magas, karbantartásmentes, üvegszálas poliészterből készült Poliform zászlórúdon mindvégig méltóságteljesen lengett egy-egy kültéri zászlóanyagból gyártott, impozáns méretű, magyar és horvát nemzeti lobogó, illetve egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező katolikus zászló.

Miért érdemes a Poliform zászlókat választani?

A kültéri Poliform zászlók különlegessége, hogy jól ellenállnak az UV-sugárzás és az időjárás viszontagságainak. A megfelelő karbantartás mellett 1-2 vagy akár 3 évig megőrzik díszítő értéküket. Ehhez azonban rendszeresen (kb. fél évente) tisztítani kell őket. 

A kiváló minőségű Poliform zászlórudak karbantartásmentesek és időtállóak

Az avatóünnepség tiszteletére gyártott, helyszínre szállított és telepített fehér színű Poliform zászlórudak kifinomult megjelenését tovább fokozza, hogy a felületük enyhén fényes, így napos időben a napsugarak hatására finoman csillogóvá válnak. 

A zászlórudak tehát kellőképpen kifinomultak egy ilyen eseményhez, ugyanakkor rendkívül ellenállóak ahhoz, hogy megbízhatóan, karbantartás nélkül is betöltsék funkciójukat öt vagy akár több éven át.

Ha ilyen földbe telepített, üvegszálas árbócot választ, biztos lehet abban, hogy egyhamar nem kell majd cserélni.  

Az üvegszálas zászlórudak 6-8-10 és 12 méteres változatban is elérhetőek, külső vagy belső zsinórvezetéssel, illetve zsinórvezetés nélkül is. 

Egy ünnep sem képzelhető el a hozzá illő zászlók nélkül. Amennyiben Ön bármilyen avató ünnepségre, megemlékezésre készül, válassza a kiváló minőségű Poliform zászlókat és karbantartásmentes Poliform zászlórudakat.