A lobogó zászló időtlen és mindig szemet vonzó reklámfelületet biztosít cégének, vállalkozásának és rendezvényeinek!

Alapanyaga

Hurkolt poliészter 110 gr / m²

Kültéren és beltéren is ajánlott. A leggyakoribb zászló alapanyag. Súlya könnyű.

Áttört hurkolt poliészter 105 gr / m²

“Viharálló” alapanyagunk lyukacsos szálszövése miatt jobban ellenáll a viharos időnek.

Kültéri selyem 115 gr / m²

Poliform Selyem szatén zászló anyag

100 % poliészter, fényes exkluzív felületetű, emelett biztonságos választás, hiszen tűzálló.

 

Molinó (sűrű szövésű) 220 gr / m²

Erős poliészter anyag, sűrű szövésű textil

Nyomtatás

Fotóminőségű nyomat

Digitális nyomdatechnológiának köszönhetően bármilyen grafika megjeleníthető. A zászló fotóminőségű nyomata megjelenik a túloldalon (tükörképben) kb. 90 %-os színtelítettségben. 

 

Méret

Egyedi méret

Maximális nyomtatási szélességünk: 150 cm, de varrodai munkával (összevarással) bármekkora méretű zászlót el tudunk készíteni. 

(Idáig a legnagyobb elkészített zászlónk focipálya méretű volt.)

Standard méreteink

Leggyakrabb standard méreteink:

40 cm x 60 cm

50 cm x 75 cm

100 cm x 150 cm

100 cm x 200 cm

120 cm x 240 cm

150 x 300 cm

Konfekcionálás

Zászló varrása, kialakítása

Zászló kérhető ringlivel, szalaggal, klipsszel, bújtatóval, sátorfüllel (molinó esetén).

Egyedi megoldások vagy segítség esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Poliform garancia

Garancia

A Poliform Garancia lényege, hogy amennyiben a kültéri zászlóink élettartama nem érné el a 6 hónapot, abban az esetben ingyenesen megjavítjuk a szakadást a varrás melletti 15 cm-ig vagy csere esetén időarányosan kárpótoljuk Önöket!

Példa:  (A garancia idő 50 % -ára vonatkozik)

Amennyiben az Önök álltal vásárolt standard kültéri zászló 3 hónap után vagy a viharálló zászló 4 és fél hónap után sérültté válna és nem javítható, abban az esetben a zászlók árának 50 %-át a következő megrendelésük alkalmával bármely termékünk esetén jóváírjuk.

 

Általános garanciális feltételek és használati útmutató:

  • A zászlónak szabadon kell lobognia! Nem érintkezhet pl.: fával, vezetékkel, villannyal, oszloppal vagy kerítéssel.
  • Vonjuk le a zászlónkat viharos időben50 km/ óra szélsebesség felett.
  • A sérült zászlót azonnal javítani kell a tartósság biztosítása érdekében. Ingyenes javítást vállalunk 15 cm varrás melletti szakadás esetén a garancia időn belül, ami 6 hónap.
  • A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a cégünk utólag megtéríti a szállítás költségét.
  • A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó. A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt.  A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl.: elszakadt zászló vagy földi telepítésű zászlórúd alkatrész törés erős szél miatt) nem cserélhető garanciában mivel nem tartozik a garanciális vállalások közé. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Mosási útmutató

Hasznos tanácsok

Egy jól karbantartott zászló vagy molinó cégét pozitívan képviseli! Tartósságukat nagy mértékben befolyásolja azok helye és gondozása. Miden kültéri textil terméket gyártáskor szennyeződésmentes bevonattal láttak el (anti-dirt), hogy csökkentsük a szürkülést. Tehát a megfelelő gondviselés hosszabb ideig megtartja terméke reprezentatív hatását.

Mosási útmutató:

A kültéri zászlót egy váratlan szennyeződés esetén (pl.: sáros folt) kézmeleg vízben öblítsük ki, kímélő mosófolyadékkal. Egyéb esetben a kültéri zászló mosása nem szükséges. A termék vasalható maximum  150 °C -on, gőz nélkül.

 

Kérjen online árajánlatot!

Adja le megrendelését webshopunkban!

Látogasson el webshopunkba és rendelje meg kültéri zászlóit egyszerűen.