DEKORHÁTTÉR

Egy dekor háttér lehet minimalista vagy szemet gyönyörködtetően színpompás, információdús vagy csillogó fénykép minőségű nyomat. Használhatja fesztivál színpadi háttérnek, irodája falán, esküvőkön vagy akár falon képkeretben. Álmodd meg és mi elkészítjük.

Kérj ajánlatot e-mailban vagy telefonon! 

poliform@poliform.hu

+36-29-628-060

Alapanyaga

Hurkolt poliészter 110 gr / m²

Kültéren és beltéren is ajánlott. A leggyakoribb zászló alapanyag. Súlya könnyű.

Kültéri selyem 115 gr / m²

Tűzálló anyag! Fényes felülete exkluzív nyomatot eredményez. Biztonságos választás különleges eseményekre, esküvőkre.

 +kép

 

Molinó (sűrű szövésű) 220 gr / m²

Erős poliészter anyag, sűrű szövésű textil.

+ kép

 

Nyomtatás

Fotóminőségű nyomat

Digitális nyomdatechnológiának köszönhetően bármilyen grafika megjeleníthető. A zászló fotóminőségű nyomata megjelenik a túloldalon (tükörképben) kb. 90 %-os színtelítettségben. 

Méret

Egyedi méret

Maximális nyomtatási szélességünk: 150 cm, de varrodai munkával (összevarással) bármekkora méretű zászlót el tudunk készíteni. 

(Idáig a legnagyobb elkészített zászlónk focipálya méretű volt.)

Mosási útmutató

Hasznos tanácsok

Egy jól karbantartott zászló vagy molinó cégét pozitívan képviseli! Tartósságukat nagy mértékben befolyásolja azok helye és gondozása. Miden kültéri textil terméket gyártáskor szennyeződésmentes bevonattal láttak el (anti-dirt), hogy csökkentsük a szürkülést. Tehát a megfelelő gondviselés hosszabb ideig megtartja terméke reprezentatív hatását.

Mosási útmutató:

A kültéri zászlót egy váratlan szennyeződés esetén (pl.: sáros folt) kézmeleg vízben öblítsük ki, kímélő mosófolyadékkal. Egyéb esetben a kültéri zászló mosása nem szükséges. A termék vasalható maximum  150 °C -on, gőz nélkül.

 

Kérjen online árajánlatot!