Az üvegszálas zászlórúd konstrukció kiváló megoldást nyújt az időjárás és az UV-sugárzás okozta károk megelőzésére és lehetővé teszi, hogy a több méter magas, földre telepített árbócok, karbantartás nélkül is hosszú évekig megőrizzék eredeti megjelenésüket.

Az üvegszálas zászlórúd főbb jellemzői

A Poliform üvegszálas zászlórúd egyszerre garantálja a hosszú élettartamot és a kellemes megjelenést. Nem véletlen, hogy ez az egyik legkeresettebb zászlórúdunk. 

Az üvegszál jellegéből adódóan, pl. a fából készült árbócokhoz képest, az üvegszálas zászlórúd rendkívül könnyű, miközben egy nagy szilárdságú, erős és ellenálló, fényes, sima, szennyeződést taszító felülettel rendelkezik.

A kiváló élettartam azt jelenti, hogy Ön biztosan jól dönt, amikor ilyen zászlórudat vásárol.

Valamennyi üvegszálas árbócunk egy darabból áll. Robosztus és kiváló minőségű csuklós talppal együtt szállítjuk a könnyű telepítés és az esetleges későbbi szervizelés érdekében.

Választható külső vagy a nagyobb biztonság, zajcsökkentés és az esztétikai vonzerő érdekében, belső zsinórvezetésű változatban is.

A 6-12 méteres üvegszálas árbócok:

  • az üvegszálas anyagnak köszönhetően masszívak, ugyanakkor könnyűek
  • tartósak és hosszú élettartamúak
  • választható méretek: 6-12 m között
  • csuklós talppal és rögzítő csavarokkal együtt szállítjuk és telepítjük őket

Kinek és hova ajánlott?

Az üvegszálas zászlórudak azon szervezetek és vállalatok számára ideálisak, melyek ki akarnak emelkedni az átlagosból és szeretnék élvezni az elegáns, egy darabból álló zászlórúd vizuális és praktikus előnyeit.

Külső vagy belső zsinórvezetés?

Ezek a zászlórudak külső vagy belső zsinórvezetéssel is választhatóak. A belső zsinórvezetés előnye, hogy nem hozzáférhető, tehát biztonságos és tartósabb választás a vandalizmussal szemben, és nem utolsó sorban halkabb zászlófelvonást, illetve leeresztést tesz lehetővé.

Szélforgó felső merevítő rúddal vagy anélkül?

A szélforgót az álló zászlókhoz használják. Ez egy könnyű fém kar a zászlórúd tetején, amely akkor is tartja (mondhatni folytonosan lobogtatja) a zászlót, ha épp nincs szél.

Ha Ön látványos, ugyanakkor kifinomult és időtálló üvegszálas zászlórudat keres, itt megtalálja.>>>