Hirdetés

Kültéri zászlók

 

A kültéri zászló kínálatunk gyártelepek, irodaházak, közhivatalok, hotelek, sportközpontok, kis-, közepes- és nagyvállalkozások számára ajánlott, az épületek előtti elhelyezésre. A kültéri zászló kiváló dekorációt jelent a 6-12 méteres zászlórudak segítségével, illetve az épületek külső falán lévő zászlótartókba helyezve.
Legyen szó nemzeti zászló, reklámtranszparens, települészászló vagy cégzászló készítéséről, mi különböző méretekben, egyedi igények szerint elkészítjük Önnek.

Mivel a kültérben elhelyezett zászló szélsőséges időjárási körülményeknek van kitéve (viharos erejű szél, csapadék, erős napsütés, szmog) ezért a kiváló minőség alapkövetelmény a kültéri zászló esetében is. A gyártás során a kültéri zászló minőségi alap- és segédanyagokból (pl. UV álló és nagy szakítószilárdságú cérna), SVÉD gyártástechnológiával készül.

 

 

 

A minőség iránti elkötelezettség jelentős tapasztalattal is kiegészült, garantálva a kifogástalan megjelenésű, tartós zászlókat, zászlórudakat partnereinknek. Az elmúlt 25 évben a külföldi és hazai felhasználásra, nemzeti, vállalati vagy egyéb zászlóból több mint 1 millió darab készült el üzemünkben.