Hirdetés

Lámpaoszlopok


Lámpaoszlop Maxi


Üvegszálas poliészterből, anyagában színezett fehér színben készül a LÁMPAOSZLOP MAXI, de egyedi igény szerint a RAL színskála bármelyik árnyalatában is rendelhető.  A LÁMPAOSZLOP MAXI 4, 5, 6, 7, 8, 9 vagy akár 10 méteres magasságban is rendelhető.

Eldönthetősége révén az izzó csere a LÁMPAOSZLOP MAXI esetében, kosaras szerviz kocsi igénybevétele nélkül is biztonságosan, könnyedén elvégezhető akár egy díszpark közepén is.

 


Előnyei a hagyományos lámpaoszloppal szemben:


- Könnyű súly, nagy szilárdság mellett
- Eldönthető kivitel, akár egy személy által is, ezáltal balesetmentes izzó csere kosaras kocsi vagy létra igénybevétele nélkül, akár egy park közepén is
- Esztétikus megjelenés, a RAL színskála minden árnyalatában
- Hosszú élettartam, festés, karbantartás nélkül
- Különböző formájú, energiatakarékos lámpatestek alkalmazásának lehetősége (kompakt, LED, indukciós, stb.)
- A LÁMPAOSZLOP MAXI, mobilizálható kivitelben is kapható vagy bérelhető alkalmi -akár SZABADTÉRI- rendezvényekhez.  230 vagy 12 Volt feszültségről üzemeltethető.

 

 

Lámpaoszlop Mini


Üvegszálas poliészterből készül a LÁMPAOSZLOP MINI is, amely fém alkatrészt alig tartalmaz. Közparkokba, kertekbe, sétáló utak mellé ajánljuk. / igény szerint különféle lámpatestekkel is /


A LÁMPAOSZLOP MINI, teleszkópos változata elsődlegesen kempingezőknek, horgászoknak ajánlott, mivel gépkocsi szivargyújtóról is üzemeltethető. A LÁMPAOSZLOP MINI magassága: 0,8 - 1,2 méter, teleszkópos változatban 1 és 2 méter között változtatható.
12 vagy 24 Voltos kivitelben készül a LÁMPAOSZLOP MINI, hagyományos vagy LED izzóval szerelve, amely fogyasztása csekély, mindössze 1 - 2 Watt.