Hirdetés

Önkormányzatoknak

 

Önkormányzatoknak és intézményeiknek a zászlók, zászlórudak, zászlótartók, lámpaoszlopok mellett az alábbi termékeinket ajánljuk:

 

 

Anyakönyvi borító

Anyakönyvi borítóink hímzett kivitelben készülnek.

 

 

 

 

 

 

Anyakönyvi asztalterítő és anyakönyvi borító

Anyakönyvi asztalterítőink és anyakönyvi borítóink selyem alapanyagból készülnek,  hímzett koronás címerrel is díszíthetők. Anyakönyvi asztalterítőinket igény szerinti méretekben készítjük el.

 

 

 

 

 

 

Emlékérmek, plakettek

Egyedi emléktárgyakat, emlékérmeket, plaketteket is forgalmazunk, melyek kitűnő ajándékok ünnepekre, évfordulókra, nyugdíjba vonuló kollégák vagy kimagasló teljesítményt nyújtó személyek, szervezetek megjutalmazására.

Az emlékérmek és plakettek anyaga bronz vagy üvegkerámia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Információs tábla, üdvözlő tábla, utcanév tábla, házszám tábla, ajtó tábla

Információs tábla, üdvözlő tábla, utcanév tábla, házszám tábla, ajtó tábla is egyaránt megtalálható a kínálatunkban. Tábláinkat igény szerinti méretekben készítjük el. Kültéren és beltéren egyaránt használhatók. Anyaguk: alumínium, réz vagy műanyag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hímzett ajándék (használati) tárgyak

Egyéb ajándékok, mint például hímzett törölközők és nyakkendők valamint baseball sapkák és pólók gyártását, elkészítését is vállaljuk hímzett vagy nyomott kivitelben, amelyek nagyszerű ajándékok vetélkedők nyerteseinek, vagy egyéb jutalmazottaknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kordonok

Kordonjainkat  kül-  és  beltéri kivitelben gyártjuk. A kordonok rozsdamentes acélból, sárgarézből, festett fémből egyaránt készülnek.